Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca vant supercupen fem min. før slutt

Zlatan-erstatter avgjorde.

MÅLLØS: Zlatan Ibrahimovic spilte ingen stor kamp og ble byttet ut etter 80 minutter. Foto: AP
MÅLLØS: Zlatan Ibrahimovic spilte ingen stor kamp og ble byttet ut etter 80 minutter. Foto: AP Vis mer

(Dagbladet.no) Barcelona - Sjakhtar Donetsk 1-0 (e.e.o).

Kamper mellom regjerende serie- og cupmestere blir ofte en liten nedtur. De spilles rett før seriestart og motivasjonen er sjelden helt på topp.

Slik var også tilfellet fredag kveld, da Barcelona (Champions League) og Sjakhtar Donetsk (Uefa-cupen) møttes i Monaco.

Selv om Barcelona serieåpner mot Sporting Gijon på mandag, stilte de med et stjernetung mannskap fra start - men de manglet Andrés Iniesta, som ikke bra igjen etter skade.

Barca hadde naturligvis ballen omtrent hele tida, men de klarte ikke skape så mye. Tempoet var ikke så høyt som vi er blitt vant til, og da ble det heller ikke så vanskelig for Sjakhtar å forsvare seg.

Zlatan Ibrahimovic startet kampen på topp sammen med Therry Henry og Lionel Messi, men han ble byttet ut etter 80 minutter. Expressen-kommentator Johan Orrenius gir Zlatan følgende dom:

- Zlatan så litt frustrert ut da han ble byttet ut. Det syntes også da han valgte å gå selv i stedet for å sentre ved to anledninger tidligere i kampen. Hvis han hadde spilt en bedre kamp før dette, hadde han nok sluppet ballen. Nå ville han vise egen klasse. Totalt sett: Ikke en spesielt bra kamp av Zlatan, men han jobbet i hvert fall for laget og det kommer viktigere kamper.

Ingen av lagene klarte å få nettkjenning i løpet av den første halvannen timen, så det ble ekstraomganger i Monaco.

Pep Guardiola sukket på sidelinja og det er ikke utenkelig at en og annen tv-seer duppet av i godstolen. For dette ble ingen fest.

Det luktet straffesparkkonkurranse lang vei, men fem minutter før slutt spilte Zlatan-erstatter Pedro Rodriquez vegg med Messi og avgjorde kampen iskaldt.

SLEIT LENGE: Therry Henry og Barcelona spilte ingen toppkamp, men de avgjorde etter 115 minutter. Foto: AFP
SLEIT LENGE: Therry Henry og Barcelona spilte ingen toppkamp, men de avgjorde etter 115 minutter. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling