Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona: - Neymar ute med ankelskade

Mister kampen mot Getafe.

Barcelona's Neymar celebrates his side's 2nd goal during the Group F Champions League soccer match between FC Barcelona and PSG at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday Dec. 10, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Neymar celebrates his side's 2nd goal during the Group F Champions League soccer match between FC Barcelona and PSG at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday Dec. 10, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) Vis mer

Neymar kommer ikke til å spille La Liga-kampen mot Getafe lørdag på grunn av en ankelskade, melder ledelsen i Barcelona.

«Neymar lider av en skade i ankelen. Derfor kommer han ikke til å spille mot Getafe. Vi lar ham hvile i denne kampen, for ikke å ta noen sjanser med ham», heter det i en melding fra klubben.

Brasilianeren har virket både sprekere og sterkere i sin andre sesong på Nou Camp, og det er helt klart at han blir behandlet som den juvelen han er. Barcelona-ledelsen vil ikke ta noen sjanser med ham.

Neymar har scoret 11 mål i den spanske serien i år, og han sto også for en spektakulær scoring i mesterligakampen mot Paris St. Germain onsdag, da de to lagene møttes i gruppespillet.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media