Barcelona + Juventus = ute

Manchester United klarte seg så vidt, men to steder blir det oppvask: Barcelona og Juventus er ute av Champions League.

Aller verst er det i Torino. Juventus er ute av alt som heter europacup og ble sist i gruppa etter å ha tapt for Panathinaikos. Og laget sliter med disiplinen: For andre kamp på rad fikk den falmede stoltheten to mann utvist. Denne gangen ble målmann Edwin Van der Saar sendt av banen for å ha felt Nikos Liberopoulos innenfor 16-meteren, mens Darko Kovacevic fikk to gule kort og marsjordre.

Van der Saars utvisning ga også Panathinaikos straffe, som Angelos Basinas satte inn til 2-1. Hjemmelagets to andre mål ble scoret av den tidligere Juventus-spilleren Paulo Sousa og Krzysztof Warzycha, mens Filipo Inzaghi scoret for Juventus.

Litt ære

Juventus var avhengig av andres hjelp for å komme seg videre. Det har ført til denne ukas store historie om at klubben har tilbudt Milan-spillerne store summer for å slå Leeds. Det gjorde ikke Milan, og dermed spilte det ingen rolle hva Barcelona gjorde - Milan og Leeds gikk videre fra gruppen.

Men Barcelona reddet i hvert fall litt ære med overbevisende 5-0 over Besiktas. Luis Enrique scoret to, mens Rivaldo, Gabri og Philip Cocu scoret ett hver for Barcelona, som i motsetning til Juventus i hvert fall kan trøste seg med videre spill i UEFA-cupen.

(NTB)