SKADET: Lionel Messi måtte byttes ut til pause, med det som kan være en strekkskade. Skader på han og Javier Mascherano var en dyr pris og betale for uavgjortresultatet på bortebane, mener spansk presse. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB SCANPIX
SKADET: Lionel Messi måtte byttes ut til pause, med det som kan være en strekkskade. Skader på han og Javier Mascherano var en dyr pris og betale for uavgjortresultatet på bortebane, mener spansk presse. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB SCANPIXVis mer

- Barcelona betalte i gull for uavgjort mot PSG

Spansk presse bekymret for Messi.

(Dagbladet): På tross av at det var Paris Saint-Germain som utlignet sent i 2-2-kampen mot Barcelona, virker den Barcelona-baserte avisen Sport å være fornøyd med kveldens resultat.

Avisen er imidlertid ikke like fornøyd med at stjernespiller Lionel Messi måtte ut til pause, med det som kan være en strekkskade.

- Barcelona betalte en pris av gull for uavgjort mot Paris Saint-Germain. Borteresultatet er verdifullt, men laget betalte en høy pris med skader på både Javier Mascherano og Lionel Messi, skriver de på sine nettsider.

Madrid-baserte Marca har også sympati for laget fra Catalonia.

- Barcelona opplevde fotballens grusomhet, med et klart offside-mål imot fra Zlatan og skader på Messi og Mascherano. Selv om Barcelona kan si seg fornøyd med selve resultatet, er skadene en altfor høy pris å betale, skriver Marca.

I Frankrike fokuseres det imidlertid mer på utligningen.

- Et overtidsmål fra Matuidi gjør at Paris Saint-Germain kan reise til Camp Nou med uavgjort den 10. april. Det vil bli vanskelig, men Paris kan tro på et mirakel!, skriver anerkjente L'Equipe.