Barcelona blokkerer utbetaling på 40 mill. til Zlatans agent

Kalte klubblegende senil og ba ham dra til helvete.

KONTROVERSIELL: Mino Raiola reagerte voldsomt på Johan Cruyffs tilsynelatende uskyldige kommentar om Zlatan, og kalte den tidligere Barcelona-profilen senil. I samme slengen anbefalte han nederlenderen å oppsøke mentalsykehus sammen med nåværende Barca-trener Pep Guardiola. Foto: REUTERS/Albert Gea
KONTROVERSIELL: Mino Raiola reagerte voldsomt på Johan Cruyffs tilsynelatende uskyldige kommentar om Zlatan, og kalte den tidligere Barcelona-profilen senil. I samme slengen anbefalte han nederlenderen å oppsøke mentalsykehus sammen med nåværende Barca-trener Pep Guardiola. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mino Raiola er agenten til to av Fotball-Europas største bråkebøtter, Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli.

Da er det kanskje ingen overraskelse at han selv er en kløpper når det gjelder å hisse på seg folk.

Nå er Barcelona igjen på krigsstien, etter at Raiola i et intervju med Expressen ga uttrykk for at både Johan Cruyff og Pep Guardiola hørte hjemme på mentalsykehus.

«Barcelonas juridiske avdeling vurderer å ta rettslige skritt mot Mr. Raiola, og trekke ham for retten. Med umiddelbar effekt blokkerer Barcelona alle kommende utbetalinger til Mr. Raiola i forbindelse med hans kontraktsfestede avtaler med klubben», skriver storklubben på sin hjemmeside, og betegner uttalelsene som «uakseptable».

Mild Cruyff-kritikk Ifølge Expressen dreier det seg om 1,2 millioner euro i året over de neste fire årene, over 40 millioner kroner totalt, som han har krav på selv om Zlatan ikke lenger er i klubben.

Barcelona hevder imidlertid det finnes en klausul, som handler om at begge parter må vise respekt for hverandre. Denne avtalen mener katalanerne Raiola brøt med sine uttalelser i Expressen, som kom som en reaksjon på det som i verste fall var en mild Cruyff-kritikk av Zlatan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer