Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona dropper Anelka

Klart for Carew?

(Dagbladet.no): Mandag rapporterte vi at Barcelona hadde tatt kontakt med Manchester City med tanke på kjøp av spissen Nicolas Anelka.

John Carew var ifølge Skysports klubbens andrevalg.

På en pressekonferanse i formiddag opplyste klubbens visepresident Sandro Rosell at dette slett ikke er tilfelle. Klubben opererer med en liste med 15 navn, der Anelka ikke figurerer. Det gjør derimot Carew.

Vil leie

- Anelka står ikke på denne lista. Vi må snakke med trener Frank Rijkaard for å finne ut hvem som er hans foretrukne spillere, og ta det derfra. Innen en uke skal vi ha tatt en avgjørelse, sa Rosell ifølge Skysports.

Rosell bekreftet også at de kun er ute etter å låne en spiller.

- Anelka er ikke på lista fordi han ville kostet penger. Vi vil leie, ikke kjøpe, sa han.

Det er uklart om dette vil ha positive eller negative følger for en eventuell Carew-overgang.

- Jeg har ikke rukket å ta opp detaljene i dette med Besiktas enda. Så langt har vi ikke kommet, sier Carews rådgiver Per A. Flod til Dagbladet.no.

Vil ha Edu

Men det Rosell sa på pressekonferansen rimer godt med det Flod har fått opplyst fra Spania.

- Egentlig skulle jeg få en meddelelse fra Barcelona etter Valenica-kampen, men så ble Ronaldinho kåret til verdens beste spiller, og halve klubben måtte følge han til Zurich. Jeg har kun fått en orientering om at det vil drøye med en avgjørelse, sier Flod.

Rosell opplyste for øvrig også om at de ønsker seg Arsenals Edu.

- Men han er bare et navn på lista, det er langt unna å være noe reelt på gang. Grunnen til at han er interessant er selvsagt at kontrakten hans går ut, og det gjør ham attraktiv for alle klubber i hele verden.

Barcelona har nemlig lite penger å rutte med.

- I utgangspunktet har vi ingenting å investere denne jula, men vi håper å klare å få inn en eller to spillere likevel, sa Rosell.

FAVORITT: John Carew er nå en av de største favorittene på Barcelonas liste.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media