Barcelona eller Atlético? Ancelotti kunne ikke brydd seg mindre

Har helt annen fokus.

Etter at Real Madrids lille håp om seriegull i Spania røk med 0-2-tap for Celta søndag, uttalte manager Carlo Ancelotti at han er fullstendig likegyldig til hvem som vinner gullet.

Atlético og Barcelona spilte begge uavgjort i sine kamper søndag, noe som betyr at det skiller tre poeng mellom de to på tabellen. Det vil si at kampen mellom de to neste helg vil bli en ren seriefinale.

Real Madrid slapp inn to mål mot Celta Vigo og mistet dermed muligheten til å ta igjen Atlético på tabellen. På spørsmål om hvem av Barcelona og Atlético han holder som favoritt var italieneren rask.

- Jeg bryr meg ingenting om hvem som vinner ligaen av Barcelona og Atlético, sa Ancelotti ifølge den spanske avisen AS.

Tenker på mesterligaen Med omtrent ingenting å spille for i den siste serierunden mot Espanyol handler alt om mesterligafinalen senere i mai for Real Madrid, som for tiden sliter stort med skader.

- Vi må bare hvile nå, og så må vi forberede oss til finalen, sa Ancelotti.

Tenker på Champions League - Vi kommer ikke til å tenke så mye på sesongen nå. Vi skal gjøre det vi kan for å oppfylle våre drømmer i mesterligaen.

I søndagens kamp var verken Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Angel di Maria eller Pepe involvert. I tillegg har Sami Khedira og Alvaro Arbeloa slitt med skader.

- Khedira og Arbeloa har fått trent mye og skal også få noen minutter mot Espanyol, sa Real Madrid-sjefen.

(NTB)

GJESPER AV SERIEFINALEN: Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti fokuserer bare på Champions League-finalen nå som håpet om seriegull er ute. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB Scanpix
GJESPER AV SERIEFINALEN: Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti fokuserer bare på Champions League-finalen nå som håpet om seriegull er ute. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB Scanpix Vis mer