Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Barcelona er definitivt favoritter

Vidic er ikke i tvil før Champions League-finalen.

REVANSJEMULIGHET: Nemanja Vidic og Manchester United kom til kort mot Gerard Pique og Barcelona i 2009, men en ny sjanse nærmer seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi
REVANSJEMULIGHET: Nemanja Vidic og Manchester United kom til kort mot Gerard Pique og Barcelona i 2009, men en ny sjanse nærmer seg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi Vis mer

Manchester United-kaptein Nemanja Vidic forsøker etter beste evne å dytte favorittstempelet over på Barcelona før mesterligafinalen i fotball.

Gigantklubbene møttes i den gjeveste europacupfinalen også i 2009. Da stakk spanjolene av med trofeet.

- Det kommer ingen overraskelser ettersom Barcelona ikke har forandret stil de siste årene. Men det blir en vanskelig oppgave, og de er definitivt favoritter før finalen, sier Vidic til den serbiske TV-kanalen B92.

2-1-seieren over utfordrer Chelsea søndag sendte United ett poeng unna seriegull nummer 19.

- Vi har ikke hatt tid til å tenke på Barcelona ennå ettersom neste kamp mot Blackburn matematisk skal sikre oss ligagullet. Kun når den oppgaven er utført, kan vi la tankene gå mot Barcelona.

Mesterligafinalen spilles på Wembley stadion 28. mai.

- Kanskje har vi en liten logistisk fordel ettersom vi holder hus nærmere finalearenaen, men vi vet at deres fans vil møte massivt opp, akkurat slik våre egne vil gjøre, mener Nemanja Vidic.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media