FERDIG:  Pep Guardiola ledet Barcelona til fjorten titler på sine fire år i klubben. Han avviser at det er aktuelt å komme tilbake til Nou Camp. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB Scanpix
FERDIG: Pep Guardiola ledet Barcelona til fjorten titler på sine fire år i klubben. Han avviser at det er aktuelt å komme tilbake til Nou Camp. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB ScanpixVis mer

- Barcelona er et lukket kapittel

Pep Guardiola ønsker seg ikke tilbake til gamleklubben.

(Dagbladet): Pep Guardiola ønsker ikke å returnere til Barcelona. Det slår han selv fast, et år etter at han var ferdig i klubben.

Til sommeren tar Guardiola over som trener i Bayern München, som tidligere denne uken sendte Barcelona ut av Champions League, med hele 7-0 sammenlagt.

- Hva er laget uten Pep?, spurte den spanske avisen Marca i går, og skrev at Barcelona trenger en revolusjon etter det store Champions League-tapet.

På en event i Buenos Aires i går avviste Guardiola at det er aktuelt for han å trene gamlelaget igjen.

- Det kapittelet er lukket. Det var et fantastisk kapittel, men som ellers i livet; man blir født, vokser og utvikler seg selv, forteller spanjolen til den lokale pressen, ifølge Sky Sports.

- Man må jakte nye mål På fire år ledet Pep Guardiola den spanske klubben til fjorten titler, og har det siste året hatt fri fra fotballen.

42-åringen innrømmer at tross alt suksessen, ble han mett.

- Jeg er veldig stolt av å ha vært en del av Barcelona, men livet går videre, og man må jakte nye mål. Jeg følte en fred med meg selv da jeg dro fra klubben, og jeg gjorde det beste jeg kunne.

- Alt har en start og en slutt. Og slutten kommer når du merker at det er nok, sier Guardiola, som nå tar over etter 68-år gamle Jupp Heynckes etter sesongslutt i Tyskland.