STANG UT: Det var lite som stemte for Barcelona og Lionel Messi i møtet med Villarreal. Det endte 0-0. Foto: AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
STANG UT: Det var lite som stemte for Barcelona og Lionel Messi i møtet med Villarreal. Det endte 0-0. Foto: AFP PHOTO/ JOSE JORDANVis mer

Barcelona er syv poeng bak Real Madrid

Klarte bare uavgjort mot Villarreal.

(Dagbladet): Villarreal - Barcelona 0-0

Villarreal holdt ligamester Barcelona til uavgjort på El Madrigal, og det ser dermed mørkt ut for Barcelona med tanke på et nytt ligamesterskap.

Bare en gang tidligere i La Liga-historien har et lag vunnet ligaen etter å ha vært syv poeng bak ligalederen. Det var i 2003/2004-sesongen, da Rafael Benitez og Valencia vant foran nettopp Barcelona.

- Nå kjenner jeg eimen av ligatittel hele veien fra Madrid til La Manga. 7 poeng er et STORT forsprang i La Liga, tvitrer Canal+-ekspert Lars Tjærnås etter kampslutt.

Barcelona-manager Josep Guardiola nekter å gi opp håpet, selv om det ser mørkt ut for ligagull.

- Det er 18 kamper igjen å spille, og vi kommer til å kjempe for hvert eneste poeng, sier han.

Det var lite som stemte for katalanerne. Bortsett fra et Cesc Fabregas-skudd i tverrliggeren i sluttminuttene og en frekk Lionel Messi-lobb i den første omgangen, var det langt mellom sjansene.

Villarreal var aggressive, og presset Barcelona til å gjøre feil. Med litt mer hell kunne de helgule tatt alle tre poengene, men Victor Valdes og Barcelona-forsvaret holdt buret rent.