Barcelona-fansen krever trenerens hode på fat

Fanatiske Barcelona-fans vil se trener Louis van Gaals hode rulle etter tapet for nedrykkstruede Sevilla søndag, men van Gaal nekter å fratre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fansen sto igjen på Nou Camp etter kampslutt og ropte «gå, gå!» til van Gaal og klubbpresident Joan Gaspart. 0-3-tapet på hjemmebane mot Sevilla var dråpen som fikk begeret til å renne over.

- At jeg går av er ingen løsning for Barcelona. Det viktigste er at treneren har tillit blant spillerne, og jeg har inntrykk av at spillerne fortsatt er med meg, sa van Gaal dagen etter ydmykelsen.

Nederlenderen påsto også at klubbpresident Gaspart hadde forsikret ham om at jobben ikke er truet. Heller ikke spillerne mener et trenerbytte er løsningen.

- Det er vi, spillerne, som har satt klubben i denne situasjonen. Vi skal også finne en løsning ut av den. Og løsningen er å vinne neste kamp og starte en opptur, sa den spanske landslagsforsvareren Carles Puyol.

Bare to poeng skiller Barcelona fra nedrykksstriden. Søndagens stortap er Barcelonas verste opptreden på Nou Camp de siste tre årene. Faktisk har ikke klubben tapt så stygt siden van Gaal var sjef der sist. «Barca» har riktignok bare ett hjemmetap så langt i sesongen, men 13. plass i serien vitner likevel om elendig statistikk. Fem kamper er gått siden siste seier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer