Barcelona fikk juling

Straffebom og røde kort da Sevilla tok over teten.

Sevilla-Barcelona 2-1

(Dagbladet.no): Barcelona og Sevilla møttes til toppoppgjør i Spania i kveld, og det ble en eksplosiv affære.

Barcelona tok ledelsen, fikk straffespark og spilte lenge 11 mot 10, men fikk til slutt juling, to røde kort, og null poeng med hjem til Katalonia.

Det ble til slutt Sevilla som tok over teten i ligaen, nå ett poeng foran Barca.

Barcelona og Ronaldinho begynte best, og tok ledelsen allerede etter 11 minutter. Gianluca Zambrotta la inn i boksen, der brasilianeren ventet og satt ballen i nettet.

Snaue 20 minutter senere så det enda mørkere ut for hjemmelaget Sevilla. Midtstopper Aito Ocio fikk se det røde kortet, og Ronaldinho fikk en sjanse fra straffemerket.

Den brant teknikeren utrolig nok, og missen skulle Barcelona få angre.

I det 38. minutt utliknet russiske Alexander Kerzhakov, og 14 minutter i andre omgang banket høyreback Daniel Alves inn ledermålet på et eminent frispark.

JUBLET FOR TIDLIG: Ronaldinho førte Barcelona i ledelsen, men det ble til slutt en mørk dag for Barca. Sevilla vant, og tok over ligaledelsen. Foto: SCANPIX
JUBLET FOR TIDLIG: Ronaldinho førte Barcelona i ledelsen, men det ble til slutt en mørk dag for Barca. Sevilla vant, og tok over ligaledelsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Tre minutter senere ble situasjonen verre for gjestene, som fikk Ludovic Guily utvist av en streng dommer, etter å ha revet ned en Sevilla-spiller. Senere fikk også Zambrotta se det røde, i en kamp som raknet for de regjerende mestrene.

Barcelona fikk juling