Suarez med hattrick i storseier for Barcelona

Barcelona filleristet Catalonia-nabo

Barcelona kom kjapt over åpningssjokket og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Philippe Coutinho gjorde sitt første La Liga-mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasilianeren kom på scoringslista da han med et vakkert langskudd ordnet Barcelonas femte fulltreffer for kvelden etter 66 minutter. Ballen sneiet innom stolpen på sin vei i nettet. Det var Coutinhos andre mål siden overgangen fra Liverpool, men hans første i ligaen og på Camp Nou.

Kampens store spiller var Luis Suárez. Den uruguayanske stjernespissen var mannen som utlignet for Barcelona like etter at Portu hadde gitt Girona en sjokkledelse etter tre minutter. Deretter fant han målet igjen like før pause, mens hattricket var i boks med et kvartet igjen å spille.

Lionel Messi var også med på festen. Argentineren gjorde to nettkjenninger med fem minutters mellomrom da Barcelona gikk fra 1-1 til 3-1. Med det stoppet Messis «måltørke» i La Liga på tre kamper.

Show

Girona har overrasket stort etter fjorårets opprykk. Portu ga gjestene en perfekt start da han utnyttet sløvt forsvarsspill av Samuel Umtiti.

Gleden blant bortesupporterne varte i knapt to minutter. Sergio Busquets slo en glimrende pasning til Messi, som vendte om og serverte Suárez. Den tidligere Liverpool-spissen plasserte ballen kontrollert forbi Gironas sisteskanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer