- Barcelona følger Haaland

Erling Braut Haaland har fått oppmerksomhet i Spania. Barcelona følger visstnok 19-åringen tett.

ROSES: Alf Ingve Berntsen var Erling Braut Haalands trener i barne- og ungdomsårene. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland har fått meget stor oppmerksomhet de siste dagene etter at han scoret hat trick mot Sander Berges Genk på tirsdag. Som følge av dette har det endt opp i stor oppmerksomhet i norske medier, men også nå utenlandske medier.

Blant annet har flere engelske medier fått opp øynene for Haaland, som er født i Leeds.

Nå har Haalands prestasjoner også nådd Spania. For ifølge den katalanske avisa Mundo Deportivo skal Barcelona følge Haaland tett. Avisa skriver at tirsdagens kamp ikke var første gangen at de fulgte med på 19-åringens prestasjoner.

De fulgte også Haaland gjennom U-20 VM der han imponerte stort mot spesielt Honduras. Der endte han opp med å score ni mål foran Barcelona-speidere, ifølge Mundo Deportivo.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra hans far, Alf-Inge Haaland.

Om han en gang skulle ende opp i Barcelona, vil han være den første nordmannen på herresiden til å spille for katalanerne.

Interessen fra storklubber er ikke noe nytt for supertalentet. Det har også vært kjent at Juventus var interessert i å hente nordmannen da han fortsatt var i Molde, men at det ble konkludert med at det ikke var rett tidspunkt for å dra til en såpass stor klubb på den tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer