Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Barcelona følger Haaland

Erling Braut Haaland har fått oppmerksomhet i Spania. Barcelona følger visstnok 19-åringen tett.

ROSES: Alf Ingve Berntsen var Erling Braut Haalands trener i barne- og ungdomsårene. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer

Erling Braut Haaland har fått meget stor oppmerksomhet de siste dagene etter at han scoret hat trick mot Sander Berges Genk på tirsdag. Som følge av dette har det endt opp i stor oppmerksomhet i norske medier, men også nå utenlandske medier.

Blant annet har flere engelske medier fått opp øynene for Haaland, som er født i Leeds.

Nå har Haalands prestasjoner også nådd Spania. For ifølge den katalanske avisa Mundo Deportivo skal Barcelona følge Haaland tett. Avisa skriver at tirsdagens kamp ikke var første gangen at de fulgte med på 19-åringens prestasjoner.

De fulgte også Haaland gjennom U-20 VM der han imponerte stort mot spesielt Honduras. Der endte han opp med å score ni mål foran Barcelona-speidere, ifølge Mundo Deportivo.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra hans far, Alf-Inge Haaland.

Om han en gang skulle ende opp i Barcelona, vil han være den første nordmannen på herresiden til å spille for katalanerne.

Interessen fra storklubber er ikke noe nytt for supertalentet. Det har også vært kjent at Juventus var interessert i å hente nordmannen da han fortsatt var i Molde, men at det ble konkludert med at det ikke var rett tidspunkt for å dra til en såpass stor klubb på den tida.

Dagbladets kommentator, Morten P, skrev i går at det gir mening at Haaland drar til Manchester United etter sitt opphold i Red Bull Salzburg.

- Kortene er stokket for at Erling Braut Haaland skal til Manchester United, skrev Morten P blant annet.

Ifølge transfermarkt går kontrakten til Haaland ut i 2023, altså om snaue fire år. De anslår også at han har en verdi på 12 millioner euro. Det tilsvarer 119 millioner kroner. Den verdien kan ha økt, fordi sist oppdatering av hans verdi var 3. september. Siden den gang har han altså scoret hat trick i Champions League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling