- Barcelona frykter at svensk dommer vil hjelpe Zlatan

Svenske Jonas Eriksson dømmer Messi mot Zlatan.

MØTES: Det er duket for storkamp på San Siro når Zlatan Ibrahimovic møter Lionel Messi. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
MØTES: Det er duket for storkamp på San Siro når Zlatan Ibrahimovic møter Lionel Messi. Foto: AP Photo/Antonio CalanniVis mer

LIVESTUDIO: Følg AC Milan - Barcelona direkte i fotballstudio fra kl. 2045.

(Dagbladet): To av verdens største fotballnavn møtes på San Siro i kveld. Lionel Messi og Barcelona gjester Milan og Zlatan Ibrahimovic til deres første kvartfinalemøte i Champions League.

Det er en svensk dommertrio som skal lede oppgjøret i Milano - og hoveddommer Jonas Eriksson står foran sin største kamp noensinne.

Spanske medier spekulerer i at svenske dommere er en fordel for Zlatan og Milan, ifølge Expressen.

- Spanske medier synes dette er en dårlig ting for Barcelona. Det kan påvirke kampen til Milans fordel, sier den spanske journalisten Cesar Izquierdo i avisa Superdeporte.

Dommerne ble offentliggjort mandag, og spanjolene frykter svensk dommerhjelp i kveld.

- Barcelona tror en svensk dommer vil hjelpe Zlatan. Dette kommer på grunn av problemer med dommere i Spania de siste sesongene. Derfor er det et hett tema for Barcelona, og det påvirker dem også i Europa, sier Izquierdo til Expressen.

Tidligere Milan-spiller Steinar Nilsen, mener Milan må vinne kveldens kamp for å ha sjanse til å nå semifinale.

- Til returoppgjøret bør de ligge foran med to for at de skal ha en reel sjanse til å gå videre. Det blir en stor utfordring å holde Barcelona unna scoring, det blir knalltøft. De må ligge ekstremt kompakt når de ikke har ballen, og de må nekte Barcelona rom mellom forsvar og midtbane. Hvis ikke kan jeg ikke se hvordan Milan skal kunne stoppe dem, sa Nilsen til Dagbladet tidligere i dag.

DOMMER: Svenske Jonas Eriksson dømmer Milan mot Barcelona, og spanjolene frykter at dommeren skal hjelpe Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Photo/Paulo Duarte
DOMMER: Svenske Jonas Eriksson dømmer Milan mot Barcelona, og spanjolene frykter at dommeren skal hjelpe Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Photo/Paulo Duarte Vis mer