Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona frykter ikke Henry

Men Ronaldinho advarer før Champions League-finalen.

(Dagbladet.no): På selveste 17. mai barker Barcelona og Arsenal sammen i kamp om europeisk fotballs største gulrot: Champions League-tittelen.

Spanjolene må finne seg i å være storfavoritter før møtet med laget som endte på fjerdeplass i den engelske ligaen i år. Samtlige bookmakere tror Ronaldinho & Co tar med seg pokalen hjem fra Paris.

Likevel er alle klar over at Thierry Henry omtrent på egenhånd kan sørge for at bombene detoneres hos bookmakerne. Barcelonas stjernespiss Samuel Eto\'o derimot, er mer redd for lagmaskinen Arsenal enn enkeltspilleren Henry.

- Den største trusselen er ikke Thierry Henry, det er Arsenal. I Arsenals stall er det flere enn Henry du må se opp for. De har Reyes, Van Persie, og også Kolo Toure som scoret i semifinalen. En kamp er aldri vunnet før vi har spilt, sier Eto\'o til nyhetsbyrået Reuters.

De nybakte seriemesterne fra Spania har selvfølgelig fått med seg at «hele» fotball-Europa tror de tar med seg mestertittelen hjem. Deco, som vant Champions League med Porto før han kom til Barcelona, mener laget lærte av det bitre kvartfinaletapet mot Chelsea i fjor. Tapet har gjort spanjolene mer kyniske bakover på banen.

- Men vi er nødt til å fortsette med den angrepsfotballen vi kan om vi skal vinne, sier Deco.

Den defensive kynismen skal ivaretas aav blant andre Carlos Puyol. Krølltoppen kommer garantert til å få kjørt seg mot Henry, og forsøker overfor Reuters å snakke varmt om Arsenal.

- Alle vet at Arsenal er et meget bra lag. De er sterke bakover på banen, og har veldig bra angripere, sier Puyol, uten å navngi mannen som parkerer de aller fleste forsvarsspillere i verden.

BILDET BARCELONA IKKE VIL SE 17. MAI: Thierry Henry jubler for nok en scoring foran Arsenal-fansen. Men de fleste Barca-spillerne frykter ikke den franske målmaskinen før Champions League-finalen. Foto: Scanpix
BILDET BARCELONA IKKE VIL SE 17. MAI: Thierry Henry jubler for nok en scoring foran Arsenal-fansen. Men de fleste Barca-spillerne frykter ikke den franske målmaskinen før Champions League-finalen. Foto: Scanpix Vis mer

Verdens beste spiller, derimot, finner grunn til å sette ord på det de fleste tenker.

- Henry er en stor spiller. I år har han prestert på et meget høyt nivå, og er en av verdens aller beste spillere. Vi er nødt til å passe ekstra godt på ham, ellers kan han gjøre kampen veldig vanskelig for oss, sier Ronaldinho.

Barcelona frykter ikke Henry
KLAR FOR KAMP: Ronaldinho gleder seg til Champions League-finalen, men advarer medspillerne sine om hva Thierry Henry kan finne på om franskmannen har dagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling