Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona-gutta svingte på hoftene med Shakira

Pique dro med seg lagkompisene opp på scenen.

BARCELONAS HELTER: Barcelona-spillerne koste seg i hjembyen i går, etter 3-1-seieren over Manchester United i Champions League-finalen på lørdag. Gerard Pique dro med seg et knippe lagkompiser opp på scenen til kjæresten Shakira, der Sergio Busquets, Xavi, David Villa, Pedro og Bojan kastet seg med i latinorytmene. Legg for øvrig merke til det pasningssikre blikket til Barca-stopperen...Foto:  REUTERS/Gustau Nacarino
BARCELONAS HELTER: Barcelona-spillerne koste seg i hjembyen i går, etter 3-1-seieren over Manchester United i Champions League-finalen på lørdag. Gerard Pique dro med seg et knippe lagkompiser opp på scenen til kjæresten Shakira, der Sergio Busquets, Xavi, David Villa, Pedro og Bojan kastet seg med i latinorytmene. Legg for øvrig merke til det pasningssikre blikket til Barca-stopperen...Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

(Dagbladet): Foran et fullsatt Camp Nou grep Gerard Pique mikrofonen og forsvarte Barcelona mot anklagene om skuespill, doping og dommerkorrupsjon.

Etterpå tok han med seg lagkameratene på konsert med kjæresten Shakira, der spillerne fikk slippe opp på scenen da den colombianske popskjønnheten innledet sin verdensturné på Olympiastadion i Katalonias hovedstad.

FORELSKET: Gerard Pique greide ikke helt å holde hendene unna kjæresten på scenen.  Foto: (AP Photo/Emilio Morenatti)
FORELSKET: Gerard Pique greide ikke helt å holde hendene unna kjæresten på scenen. Foto: (AP Photo/Emilio Morenatti) Vis mer

- Dette er en helt spesiell kveld. Dere vet hvorfor, ropte Shakira til fansen da konserten omsider startet, halvannen time etter skjema.

Hun ramset opp to grunner:

VRIKK: "My hips don't lie", heter en av Shakiras største hitlåter. Gerard Pique er åpenbart enig. Foto:  (AP Photo/Emilio Morenatti)
VRIKK: "My hips don't lie", heter en av Shakiras største hitlåter. Gerard Pique er åpenbart enig. Foto: (AP Photo/Emilio Morenatti) Vis mer

- Dere er her! Det gjør dagen perfekt. Og Barcelona er mestere!

Pique så ikke direkte misfornøyd ut da Shakira i karakteristisk stil vrikket på hoftene, og etter hvert kastet også Barca-gutta seg med i latinorytmene.

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

Den største av dem alle - Lionel Messi - trives ikke like godt i rampelyset utenfor banen og var ikke blant finaleheltene som dristet seg opp på scenen. Det gjorde derimot Xavi, Sergio Busquets, David Villa, Bojan Krkic og Pedro.

Shakira fortsetter sin turné, som har fått navnet «The Sun Comes Out», med konserter i Valencia, Almeria, Madrid og Bilbao de neste dagene.

Foto:  EPA/ANDREU DALMAU
Foto: EPA/ANDREU DALMAU Vis mer

I Madrid sluttet de for øvrig å spille VM-hiten «Waka Waka» tidligere i år, da det ble kjent at hun var sammen med Pique.

Foto:   AFP PHOTO / LLUIS GENE
Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE Vis mer