- Barcelona har lagt inn bud på David Luiz

Det skriver Sky Sports.

TAKK OG FARVEL? barcelona har lagt inn bud på Chelsea-stopper David Luiz. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB Scanpix
TAKK OG FARVEL? barcelona har lagt inn bud på Chelsea-stopper David Luiz. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): David Luiz har ved flere anledninger blitt linket til Barcelona i sommer, men først nå skal Chelsea ha mottatt et formelt bud på spilleren. Det er Sky Sports som skriver dette i dag.

Det oppgis ikke hvor mye penger det er snakk, men tidligere rapporter indikerer at det er rundt 35 millioner pund. Chelsea skal ha avslått tilbudet.

Luis Suarez, Gareth Bale og Wayne Rooney er alle ute med skade for sine respektive klubber, og det samme er David Luiz. Felles for dem alle er at de er hete på overgangsmarkedet, og man kan spørre seg om hvor alvorlige disse skadene egentlig er.

Bayern München skal også ha vært interessert i krølltoppen til Chelsea, men tyskerne skal ha blitt skremt av prislappen på 60 millioner pund.

David Luiz skrev under på en femårskontrakt med Chelsea i september, men det har vært knyttet usikkerhet til spilleren etter at José Mourinho kom til klubben før inneværende sesong.