Erling Haaland

- Barcelona har tatt kontakt

Det er den spanske avisen Sport som slår stort opp lørdag at Barcelona har kastet seg rundt, og forhører seg om mulighetene for å hente nordmannen til Catalonia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det går nesten ikke en dag uten at Erling Braut Haaland er å finne på forsidene i en av de store spanske avisene. Lørdag er det avisen Sport som bruker nordmannen som forsidegutt.

Overskriften «CONTACTO HAALAND» oversettes til «Haaland-kontakt», og i sin artikkel hevder avisen, som baserer seg i Barcelona, at det er klubben på Camp Nou som har satt inn støtet.

I stor grad handler det om at Joan Laporta, Barcelona nye president, har god kontakt med Mino Raiola, agenten som representerer Erling Braut Haaland.

Posisjonering

De hevder at det er flere superstjerner som har blitt nevnt på kontorene i Barcelona, men at man skal ha sett seg ut Haaland som spilleren de ønsker sommeren 2021.

Videre hevdes det at en overgang vil bli enormt komplisert å gjennomføre, men at Laporta allerede skal ha tatt kontakt med folkene rundt Haaland for å få bedre grep om situasjonen.

En av de som skal ha fått en telefon er nettopp Mino Raiola. Det skal i første omgang handle om at Laporta ønsker å finne ut hvor landet ligger i Haalands forbindelse, men også for å posisjonere seg dersom han forsvinner fra Dortmund til sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer