Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona hentet 77 spillere på én dag

Flere talenter.

STORINNRYKK: Det var ikke bare Arda Turan og Aleix Vidal som ble klar for Barcelona mandag. Totalt 77 nye spillere ble meldt inn til Det spanske fotballforbundet. Foto: EFE/Quique Garcia
STORINNRYKK: Det var ikke bare Arda Turan og Aleix Vidal som ble klar for Barcelona mandag. Totalt 77 nye spillere ble meldt inn til Det spanske fotballforbundet. Foto: EFE/Quique Garcia Vis mer

Det var ikke bare Arda Turan og Aleix Vidal som ble klar for Barcelona mandag. Totalt 77 nye spillere ble meldt inn til Det spanske fotballforbundet.

4. januar kunne Barcelona igjen signere nye spillere. Ifølge avisen Mundo Deportivo ble hele 77 spillere klare for den katalanske klubben, fordelt på alle klubbens lag.

Arda Turan (fra Atlético Madrid) og Aleix Vidal (fra Sevilla) er de to eneste som ble klare for A-laget, men både andrelaget og rekruttlagene har fått nyttige tilvekster.

Blant andre er Daniel Tristan Gudjohnsen - sønnen til tidligere Barca-spiller Eidur Gudjohnsen - Barcelona-klar.

Den mest interessante overgangen er kanskje likevel sørkoreaneren Lee Seung-woo (17). Han ble oppdaget i 2010, da han ble toppscorer i en av de mest prestisjetunge turneringene for aldersbestemte spillere.

Barcelona hentet ham og åtte andre spillere under 18 år - som var foranledningen til at Barcelona fikk overgangsnekt av FIFA. Barcelona har nå sonet sin straff på to overgangsvindu uten å handle inn nye spillere.

Lee blir først spilleklar for Barcelona på sin 18-årsdag, onsdag 6. januar. Også koreanerne Paik Seung-ho (18) og Jang Gyeol-hee (17) ble offisielt klare for spill mandag. Paik har allerede vært med på flere treninger med klubbens A-lag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media