LETT MATCH: Barcelona fornektet seg ikke da laget socret hele åtte mål mot et Osasuna-lag som var ubeseiret på de to første kampene i La Liga. Foto: (AP Photo/Manu Fernandez)
LETT MATCH: Barcelona fornektet seg ikke da laget socret hele åtte mål mot et Osasuna-lag som var ubeseiret på de to første kampene i La Liga. Foto: (AP Photo/Manu Fernandez)Vis mer

Barcelona holdt lekestue med stakkars Osasuna

Messi med hattrick da laget scoret åtte mål.

(Dagbladet): Barcelona-Osasuna 8-0 (5-0)

Det var ikke mange som på forhånd hadde levnet Osasuna store muligheter mot et heltent Barcelona som var ute etter å revansjere uavgjortkampene mot Real Sociedad i La Liga, og Milan i Champions League.

Katalanerne gav nesten ikke bortelaget sjansen til å holde på ballen i kveldens kamp.

Allerede etter fire minutter satte Messi inn sitt første mål for dagen. Resten av omgangen kom målene som perler på en snor, og på det meste hadde Barcelona et ballinnehav på hele 85 prosent.

Det toppet seg i den første omgangen da Fabregas tok en piruett i feltet og serverte Messi sitt andre for dagen på sølvfat. Da ledet Barcelona 5-0 etter førti minutter.

Du kunne se resignerte Osasuna-spillere nærmest kikke på klokka, vel vitende om at det fortsatt var én omgang igjen av marerittet på Camp Nou.

Hattrick av Messi Den andre omgangen startet nesten som den første. Messi fikk muligheten til å score hattrick, men den elegante chippen gikk i tverrliggeren.

Etterpå viste Xavi hvordan det skal gjøres. Messi fant midtbaneleganten med en fin pasning, og Xavi chippet ballen enkelt ballen over en utrustet keeper.

Hjemmelaget gav seg ikke med dette. Messi fikk endelig sitt hattrick ti minutter før slutt etter et fint kombinasjonsspill. Scoringen var Barcelona sin femtende på de tre første kampene i årets La Liga.

Cesc Fabregas har virkelig funnet seg til rette på Camp Nou. Han var delaktig i flere av scoringene til hjemmelaget, og spilte en stor kamp i kveld.

Du kan se noen av scoringene i vinduene til høyre.