Barcelona i trøbbel

Nytt tap. Bare tre seire på åtte kamper.

(Dagbladet.no:) Valencia - Barcelona 2-1. Det går ikke akkurat på skinner for serieleder Barcelona for tida.

De regjerende Champions League-mesterne har spilt åtte seriekamper i år, og bare vunnet tre av dem. Det er sjelden kost av gutta fra Camp Nou.

Barca har spilt uavgjort hele sju ganger denne sesongen, men i kveld ble det ikke poeng en gang. Og takket være dette tapet er det igjen virkelig å tett i toppen av spansk fotball.

To røde kort

Real Madrid spilte bare 0-0 hjemme mot Real Betis i går kveld, da David Beckham ble utvist.

Likevel nærmet de seg Barcelona litt.

Det var målløst helt til drøye 50 minutter var spilt i kveld, men så scoret Miguel Angel Angulo og David Jiménez Silva to kjappe mål. Ronaldinho scoret på frispark på overtid, men det var ikke nok for gjestene, som var best og gikk slukøret av banen med 71-29 i ballinnehav.


Det var en svært tøff kamp på Mestalla, og dommer Eduardo Iturralde Gonzalez delte ut mange gule kort, og to røde - til David Albelda og Deco.

NYTT POENGTAP: Eidur Gudjohnsen og resten av Barcelona fortviler, samtidig som Valencia-spillerne feirer på Mestalla. Foto: AP
NYTT POENGTAP: Eidur Gudjohnsen og resten av Barcelona fortviler, samtidig som Valencia-spillerne feirer på Mestalla. Foto: AP Vis mer

Med denne seieren blandet også Valencia seg for alvor inn i tetstriden. De har nå like mange poeng som Real Madrid, og ligger fire bak Barcelona.

Sevilla spilte med ti mann i nesten en time, men vant likevel 3-1 hjemme mot Atletico Madrid seint søndag kveld. Frederic Kanoute scoret to og Daniel Alves ett. Fernando Torres reduserte åtte minutter før slutt. Sevilla har nå like mange poeng som Barcelona, men litt dårligere målforskjell.

Eto\'o ikke med

Tidligere denne uka har det vært mye støy i Barcelona, med spissen Samuel Eto\'o i hovedrollen.

Kamerun-spilleren ville ikke inn på banen da Barcelona spilte mot Racing Santander forrige helg, og dette førte til en ordkrig mellom Eto\'o og Ronaldinho.

Eto\'o var ikke med i troppen i kveld, fordi han mener at kneet trenger mer trening før det er kampklart.

TRØSTEMÅL: Ronaldinho scoret på frispark på overtid, men det forhindret ikke tap.