Barcelona kan hente Robinho til jul

Og sportsdirektøren er sikker på Fabregas-retur.

MOT KLUBBSKIFTE? Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain sier Barcelona er interessert i å hente Robinho fra Manchester City. Skadeplagede Robinho har ikke hatt noen stor sesong i lyseblått.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
MOT KLUBBSKIFTE? Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain sier Barcelona er interessert i å hente Robinho fra Manchester City. Skadeplagede Robinho har ikke hatt noen stor sesong i lyseblått.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain har begynt planleggingen av juleshoppingen allerede, og øverst på ønskelista står Manchester Citys brasilianske stjerneskudd Robinho.

I skyggen av Craig Bellamys storspill har en skadeplaget Robinho slitt med å få minutter under Mark Hughes denne sesongen, og Beguristain ser brassen som en ypperlig forsterkning.

- Han er en veldig interessant spiller, og han kan også spille Champions League for oss, sier sportsdirektøren, ifølge Guardian.

- Det finnes muligheter for å forsterke stallen. Vi vil være veldig på vakt dersom noe interessant dukker opp. I januar venter Afrika-mesterskapet (Barcelona mister både Seydou Keita og Yaya Touré, journ.anm), og vi er nødt til å se om noen av forsvarerne våre kan spille på midtbanen. Dersom det fungerer kan vi rette oppmerksomheten mot en angrepsspiller, sier Begiristain.

Barcelona har allerede en fryktinngytende angrepsrekke med Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry og Leo Messi i spissen, men det stopper ikke klubben fra å se seg om etter ytterligere slagkraftige våpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer