Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona krever å få kun kvinnelige flyverter

Det ble for mye mas med mannlige.

FOR MYE MAS: Barcelona-stjernene skal ha blitt plaget så mye av mannlige flyverter at de har bedt om å få erstattet dem med utelukkende kvinner. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer
FOR MYE MAS: Barcelona-stjernene skal ha blitt plaget så mye av mannlige flyverter at de har bedt om å få erstattet dem med utelukkende kvinner. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer Vis mer

Følg Champions League i Fotballstudio fra kl. 20.45!

(Dagbladet): Med så mange flydøgn som man pådrar seg som profesjonell fotballspiller, er det kanskje ikke så rart at det vokser fram en del spesielle ønsker og krav til flyvningene.

Det gjelder vel også Barcelonas forespørsel til sponsor Turkish Airlines.

Katalanerne har nemlig bedt om å få utelukkende kvinnelige flyverter på sine reiser med selskapet, skriver tyrkiske Hurriyet Daily News.

Det er imidlertid ikke estetiske eller sjåvinistiske grunner til kravet, årsaken skal nemlig være at de mannlige flyvertene har vært så ivrige etter å spørre om autografer og drakter fra superstjernene, at lagledelsen mener det går utover avslapningen på flyvningene.

Turkish Airlines har derfor innfridd ønsket, og lover 20 kvinnelige flyverter på de kommende reisene, skriver avisa.

Barcelona trenger ikke å fly noen steder for å spille Champions League denne uka, de møter Spartak Moskva på hjemmebane i morgen kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media