Barcelona krever Eto\'o-forklaring

Nektet å spille.

(Dagbladet.no): Barcelona ledet 2-0 mot Racing Santander da trener Frank Rijkaard ville gi superspiss Samuel Eto\'o noen minutter på tampen av kampen.

Kamerun-spissen er tilbake etter en stygg kneskade og var i oppvarming da signalet om bytte kom, skriver Reuters.

Da nektet 25-årige Eto\'o å la seg bytte inn.

- Han fortalte min assistent at han ikke ville innpå. Det er synd. Men jeg har ikke fått snakket med ham, så jeg vet ikke hvorfor, sier Rijkaard.

Den nederlandske treneren synes det er meget pussig, siden Eto\'o også fikk fem minutter fra benken forrige helg - uten å mukke.

- Det er best å sove på dette. Jeg må høre dette fra hans side og vi kommer til å snakke sammen på mandag, sier Rijkaard.

Barcelona-president Juan Laporta prøvde etter kampen å avdramatisere ordrenekten.

- Samuel har lidd i fire måneder, og han trenger å spille og score mål. Nå må vi støtte ham. Rijkaard er en ekspert på å løse slik situasjoner, han vet hvordan dette skal håndteres, sier Laporta.

SKAL HØRE MED ETO\'O: Barca-trener Frank Rijkaard (bak) skal i dag prate med Samuel Eto\'o, stjernespissen som nektet å komme inn som reserve i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters
SKAL HØRE MED ETO\'O: Barca-trener Frank Rijkaard (bak) skal i dag prate med Samuel Eto\'o, stjernespissen som nektet å komme inn som reserve i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer