Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona må klare seg uten Messi ut året

Keeper Victor Valdés er også skadet.

SKADET: På grunn av en hamstringskade må Barcelona klare seg uten Messi i årets siste åtte kamper. (AP Photo/Angel Fernandez)
SKADET: På grunn av en hamstringskade må Barcelona klare seg uten Messi i årets siste åtte kamper. (AP Photo/Angel Fernandez) Vis mer

Barcelona må spille årets åtte siste kamper uten keeper Victor Valdés og superangriperen Lionel Messi.

Valdes, som har imponert den siste tiden, har pådratt seg en muskelskade under spill for Spania. Messi trøbler videre med hamstringskade. I tillegg er playmaker Xavi usikker til lørdagens møte med Granada.

Statistikken viser imidlertid at Barcelona har klart seg bra uten duoen gjennom årene. Siden 2007 har de gått glipp av 16 kamper. 13 av kampene er endt med seirer, bare to er tapt.

38 år gamle José Manuel Pinto erstatter Valdes i Barcelona-målet framover. Han pleier normalt bare å få slippe til i cupkamper.

Beklagelig Det er uklart om vingen Pedro eller formsterke Alexis Sánchez får sjansen som Messi-erstatter i helgen. Hittil i sesongen har Barcelona bare avgitt to poeng i serien.

- Det er beklagelig at jeg ikke kan hjelpe lagkameratene mine, men det er en skade som normalt trenger litt tid. Jeg kommer sulten tilbake på nyåret, sier Messi.

Real Madrid, som ligger sju poeng bak Barcelona, møter svake Almeria i helgen. Almeria gruer seg til møtet med Cristiano Ronaldo, som scoret tre mål da Portugal slo Sverige 3-2 tirsdag.

- Det blir ikke lett for oss å stoppe Ronaldo lørdag. Han viste verden hvilken utrolig spiller han er her om kvelden. La oss håpe at han kommer litt sliten etter all reisingen, sier Almeria-spilleren Rodri.

Scorer alltid Cristiano Ronaldo kan stikke av med tittelen som årets spiller i verden foran nesen på Messi.

- Jeg vet ikke om Cristiano Ronaldo er på toppen av karrieren, men han er alltid på plass med scoringer, uansett om det er for klubblaget eller landslaget. Han har gjort det i årevis. Om han er på toppen av karrieren eller ikke, utgjør ingen forskjell, sier Messi om Real-stjernen.

(NTB)