- Barcelona med Henry blir fryktinngytende

Liverpools Luis Garcia roser Arsenalspissen.

(Dagbladet.no): Den spanske avisa Sport meldte i går at Henry med 90 prosent sikkerhet ville gå til Barcelona etter kontraktstida med Arsenal gikk ut.

I dag er det Liverpools Luis Garcia som uttaler seg fra øyriket.

Ifølge avisa er Henry soleklar favoritt til å erstatte en annen Henrik i den spanske klubbens angrep. Henke Larsson går fra Barca etter sesongen og trener Frank Rijkhard har i realiteten kan dermed få et luksusproblem i angrepet, som allerede inkluderer store navn som Eto\'o, Messi, Giuly og Ezquerro.

I tillegg har Rijkhard mannen som kan snu alle fotballkamper når man sniker seg opp fra midtbanen. Ronaldinho er alle forsvarsspilleres vondeste drøm.

Selv om trener Rijkhards stall allerede er knallsterk, har Garcia ingen tvil om at Barcelona vil kjøpe Henry.

- Ingen tvil om at Barca henter ham

- Farten hans er spektakulær, og han er i tillegg veldig sterk. Selv om han har mistet ti fotballkamper på grunn av skade, har han har allerede scoret tretten, sier Luis til den spanske avisa.

- Jeg har ingen tvil om at Barca henter ham. Angrepet deres blir styrket, og enda mer fryktinngytende enn det er nå, avslutter han.

NØRER OPP: Liverpools Luis Garcia er ikke i tvil om at Henry går til Barcelona. Foto: Scanpix
NØRER OPP: Liverpools Luis Garcia er ikke i tvil om at Henry går til Barcelona. Foto: Scanpix Vis mer

Lovet å bli i Arsenal

Og da er det store spørsmålet om Henry egentlig vil forlate Arsenal. Sist spissen uttalte seg, snakket han utelukkende varmt om London-klubben og insisterte på at han ville bli.

Fredag 6. januar i år gikk han så langt som å love resten av karrieren sin til Arsenal.

Så da gjenstår det å se hva han bestemmer seg for. Skal vi tro den spanske avisa, som hevder å ha eksklusiv tilgang til Barcelona-ledelsen, eller skal vi tro Henry?

Debatt

Hva tror du? Blir Henry Barcelona-spiller, eller blir han i Arsenal?

QUO VADIS?Hvor går du? Fremdeles uklart hvor Henry ender etter at kontrakten går ut.