MÅ UNNVÆRE SUPER-MARIO: AC Milan har fått en tøff start på sesongen, og i morgen må de attpåtil klare seg uten opp mot seks spillere i Champions League-kampen mot Barcelona hjemme på San Siro. Foto: AP / NTB Scanpix
MÅ UNNVÆRE SUPER-MARIO: AC Milan har fått en tøff start på sesongen, og i morgen må de attpåtil klare seg uten opp mot seks spillere i Champions League-kampen mot Barcelona hjemme på San Siro. Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

Barcelona møter Milan i krise

Trolig forfall fra seks spillere i morgen.

Milan har hatt en elendig sesongstart. Tre seirer på åtte kamper og 8.-plass i serie A er langt unna det Milan håpet på før sesongstart.

Det blir neppe enklere å hanke inn en seier i morgen heller:

Da kommer Lionel Messi og Barcelona på besøk til San Siro for fjerde gang siden høsten 2011. Det er sjelden et godt tidspunkt å møte Barca, men for Milan kunne utgangspunktet nesten ikke vært verre.

Skadesituasjonen er prekær, og klubben kan mangle så mange som seks spillere til den viktige kampen.

Ble knust Spissen Mario Balotelli og keeper Christian Abbiati er blant dem som ser ut til å gå glipp av storkampen.

- Det kommer til å bli en veldig vanskelig kamp. Vi må opptre perfekt hvis vi skal få et resultat, sier Milan-trener Massimiliano Allegri.

Da lagene møttes i åttedelsfinalen i mars forrige sesong vant Milan 2-0 på hjemmebane, men ble knust (0-4) på Camp Nou.

I sommer vendte den brasilianske stjernespilleren Kaká tilbake til Milan etter fire mislykkede sesonger i Real Madrid. Han mener kollektivet blir det viktigste mot de katalanske gjestene.

- Vi må stå sammen hvis vi vil vinne. Som enkeltindivider kan vi ikke klare det, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klarte ikke å score Barcelona har startet sesongen forrykende, men tapte sine første poeng i La Liga i helgen. Da klarte Osasuna å gjøre noe ingen andre hadde klart siden januar 2012: Holde nullen mot Barca i en seriekamp.

Oppgjøret endte 0-0, men trener Gerardo Martino er på ingen måte bekymret.

- Jeg ville vært det hvis vi hadde spilt dårlig, men det gjorde vi ikke. Det er en stor uke vi står overfor. Først Milan, så Real Madrid, sier argentineren.

Barcelona står med full poengpott etter sine to første gruppekamper i mesterligaen.

Celtic og Ajax møtes i den andre kampen i gruppe H tirsdag.

Atlético Madrid er et annet spansk lag som har fått en perfekt mesterligastart. Hovedstadslaget møter tirsdag østerrikske Austria Wien på bortebane. (NTB)

MED DAMA PÅ KAMP: Balotelli hadde med seg kjæresten Fanny Robert Neguesha da AC Milan møtte Udinese i går. Foto: EPA / NTB Scanpix
MED DAMA PÅ KAMP: Balotelli hadde med seg kjæresten Fanny Robert Neguesha da AC Milan møtte Udinese i går. Foto: EPA / NTB Scanpix Vis mer