SNART PÅ SAMME LAG? Carles Puyols klubblag Barcelona skal være først i køen for Mesut Özil. Her under semifinalen i VM. Foto: AFP/CARL DE SOUZA
SNART PÅ SAMME LAG? Carles Puyols klubblag Barcelona skal være først i køen for Mesut Özil. Her under semifinalen i VM. Foto: AFP/CARL DE SOUZAVis mer

Barcelona nær Özil-avtale

Skal være enige med Werder.

||| (Dagbladet): Etter Community Shield-seieren mot Chelsea svarte Manchester United-sjef Alex Ferguson ullent om ligatoernes interesse for Tysklands VM-stjerne Mesut Özil.

Nå melder spanske og britiske aviser at Werder Bremen-playmakeren i stedet er på vei til Barcelona.

Katalanerne klarte ikke å få kjøpt Cesc Fabregas fra Arsenal, men skal i går kveld ha kommet til enighet med den tyske klubben.

Ifølge Daily Telegraph venter Barcalona bare på grønt lys fra trener Pep Guardiola før 21-åringens overgang er klar. Barcelona-avisa Sport spekulerer i en overgangssum mellom 13 og 15 milioner euro, fordi Özil neste sommer er bosmanspiller.

The Times skriver at også Chelsea har lagt inn bud på Özil, og den offensive midtbanespilleren har tidligere nevnt londonklubben og United som to klubber han kan tenke seg å spille for.

Barcelona er imidlertid klubben som ligger nærmest hjertet hans.

- Jeg har vært Barcelona-fan siden jeg var liten, og det er min drøm å spille for dem. En dag vil jeg få den drømme oppfylt.

Det er ikke kjent om United har lagt inn bud på VM-kometen, og Ferguson ville verken bekrefte eller avkrefte de rødes interesse søndag. Dagen før var skotten på Craven Cottage da Werder møtte Fulham i treningskamp.

- Jeg tror mange klubber er interesserte i Özil. Jeg synes vi har en flott stall, og jeg trenger ikke å forsterke. Det er min mening. Jeg stoler på dem. Men, som jeg sa, det er mange klubber som er interesserte, sa Ferguson.

STORSPILTE MOT ENGLAND: Ozil var sentral dra tyskerne senket Ashley Cole og co. i VM. Foto: AFP/PAUL ELLIS
STORSPILTE MOT ENGLAND: Ozil var sentral dra tyskerne senket Ashley Cole og co. i VM. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer