Barcelona og Real Madrid jager verdens største talent

- Vi har bestemt oss for å selge.

 ATTRAKTIV:  Neymar blir sett på som verdens største fotballtalent. Barcelona og Real Madrid jager brasilianeren. Foto: Vanderlei Almeida / AFP/ NTB Scanpix
ATTRAKTIV: Neymar blir sett på som verdens største fotballtalent. Barcelona og Real Madrid jager brasilianeren. Foto: Vanderlei Almeida / AFP/ NTB ScanpixVis mer

Brasilianske Santos vil selge stjerneskuddet Neymar, og klubben skal allerede ha akseptert bud på 21-åringen fra Barcelona og Real Madrid.

Klubben har riktignok ikke bekreftet at det er bud fra disse to klubbene som de har akseptert.

Santos annonserte fredag på sin Twitter-konto at de var klar til å selge arvesølvet til europeisk fotball.

Neymar kan selv velge hvem han ønsker å spille for. Han har akseptert budene som er kommet inn, men må bestemme seg for hvem av dem han foretrekker. Barcelona skal ha fått avslått et bud på Neymar så sent som sist uke.

- I lys av tilbudene som er kommet og Neymars kontrakt har vi bestemt oss for å selge. Vi venter på hva Neymar og faren bestemmer seg for, het det fra Santos.

Neymar er regnet for å være et av verdens største fotballtalenter. Brasil har store forventninger til angriperen foran neste sommers VM-sluttspill på hjemmebane.

Salget er ikke kun opp til kjøperen etter som Santos kun eier 55 prosent av rettighetene til Neymar. Investorgruppen DIS eier 40 prosent og Teisa 5 prosent.

(NTB)