Barcelona og Real med fem strake seirer

Rotteracet fortsetter i La Liga.

SMÅSKADD STORSCORER: Zlatan Ibrahimovic startet på benken, men måtte i aksjon da Thierry Henry måtte gi seg med skade. Svensken trengte ikke mange minuttene på å markere seg mot Malaga i form av scoring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sergio Torres
SMÅSKADD STORSCORER: Zlatan Ibrahimovic startet på benken, men måtte i aksjon da Thierry Henry måtte gi seg med skade. Svensken trengte ikke mange minuttene på å markere seg mot Malaga i form av scoring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sergio Torres Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Etter en ellevill overgangssommer på den iberiske halvøya, så La Liga på forhånd ut til å bli en stjerneorgie uten sidestykke i fotballhistorien.Allerede etter fem serierunder ser de skyhøye forhåndsforventningene ut til å bli innfridd. Den bebudede supertungvektsduellen mellom Barcelona og Real Madrid er i ferd med å bygge seg opp til et sesonglangt klimaks. Reals ekstravagante pengebruk ser ut til å ha utjevnet klasseforskjellen som rådet mellom erkerivalene i fjor. Da gjorde Barcelona reint bord både hjemme og ute på kontinentet.

Real Madrid gikk inn i helgens serierunde med fire strake og overbevisende seirer. Det samme gjorde Barcelona. Innen kvelden var omme hadde begge forlenget sine respektive seiersrekker til fem hver seg.

Real Madrid topper tabellen med ett plussmål mer enn erkerivalen etter 3-0 hjemme mot Tenerife, mens Barcelona halte i land en solid 2-0 triumf på bortebane i Malaga to timer seinere.

Benzema-showKarim Benzema ble hentet inn for astronomiske 35 millioner euro fra Lyon i sommer, men overgangen druknet nesten sammenlignet med Kaká og Cristiano Ronaldos inntog i den spanske hovedstaden. De to sistnevnte har funnet seg til rette umiddelbart, mens 21 år gamle Benzema har brukt litt lenger tid på å finne seg til rette etter en løfterik sesongoppkjøring.Mot Tenerife stjal han imidlertid overskriftene med to iskalde scoringer. Real brukte litt tid på å komme i gang, men da Kaká kom inn som innbytter ble det mer fasong på «Los Galacticos».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer