- Barcelona ønsker Brann-spiller

Sier Seyi Olofinjanas agent. Uten at Brann tror på det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spilleragent Didier Frenay sier til NRK Hordaland i dag at den spanske storklubben har tatt kontakt etter nigerianerens innsats i afrikamesterskapet i januar.

- De kjenner spilleren, det er alt jeg kan si nå, sier Frenay.

Ryktene om Barcelona tas i mot med stor ro i Brann. Ifølge sportslig leder Per-Ove Ludvigsen har klubben en avtale med både spiller og agent om at 23-åringen blir i Bergen ut sesongen, minst. Nigerianeren har kontrakt ut 2005.

Ludvigsen ber nå om ro rundt Seyi George Olofinjana, slik at nigerianeren kan forberede seg til tippeligastarten borte mot Rosenborg.

- George begynner vel å lure, når han får høre at det er 30-40 klubber som er interesserte. Men han er ufattelig profesjonell i forhold til dette, sier Ludvigsen.

Brann har ingen konkrete tilbud på midtbanespilleren, og vil ikke snakke om verken Barcelona eller andre klubber som det ryktes om.

- Vi orker ikke å kommentere spekulasjoner. Alle er enige om at han skal spille her ut sesongen, hvis det ikke skjer noe helt spesielt, sier Brann-lederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.