Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona på vei mot draktreklame

UNICEF pryder etter all sannsynlighet Barca-trøya neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Barcelona har vært kjent for sine blå- og rød-stripede drakter - uten sponsor over brystet. Kommersielle giganter har i mange år tilbudt klubben enorme summer mot å få pryde fronten til spillere som Ronaldinho og Samuel Eto\'o.

Nå går Barcelona bort i fra denne stolte tradisjonen, i følge fcbarcelonaweb.co.uk. 

Og det er ikke hvem som helst Barcelona skal reklamere for.


FNs barneorganisasjon UNICEF vil etter all sannsynlighet pryde Barcelonas drakt neste sesong
.

- Forhandlingene er i gang, og vi håper vi har en avtale i boks i løpet av et par uker, sier Barcelonas talsmann Xavier Cambra i følge AP.

Alt tyder imidlertid på at avtalen går i orden.

Barcelona skal i lengre tid ha vært lysten på å markedsføre en humanitær organisasjon, og en del av avtalen skal være at Barcelona gir 0,7 prosent av all intekt til UNICEF.

Draktreklamen skal være en del av et større samarbeid mellom gigant-klubben og UNICEF.

FORHANDLER MED UNICEF: Barcelona-spillerne kan komme til å bære navnet til FNs barneorganisasjon på brystet til neste sesong. Her i Barcelonas nye drakt - uten reklame. Foto:EPA
FORHANDLER MED UNICEF: Barcelona-spillerne kan komme til å bære navnet til FNs barneorganisasjon på brystet til neste sesong. Her i Barcelonas nye drakt - uten reklame. Foto:EPA Vis mer