Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona slo Liverpool

Michael Owen ga Liverpool ledelsen, men Kluivert, Rochemback og Overmars sørget for Barcelona-seier på Anfield. Dagbladet.no fulgte Champions League direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I München greide Manchester United sterkt 1-1 mot Bayern. Ruud van Nistelroy ga gjestene ledelsen et kvarter før slutt, men Paulo Sergio berget et fortjent poeng til Bayern med utligning tre minutter før slutt.

Sen utligning ble det også for Roma. Emerson sikret italierne et uhyre verdifullt bortepoeng mot Galatasaray på et spektakulært brassespark på overtid.

På Anfield var det Liverpool som bestemte før pause, og overtaket resulterte i ledelse ved Michael Owen. Men Kluivert utlignet for Barcelona på lagets første sjanse i kampen, og det skapte usikkerhet hos Liverpool, som aldri greide å reise seg etter den scoringen. Barcelona framsto som et bunnsolid lag etter pause - ballsikre og uhyre effektive. Dermed ble Liverpool ydmyket på eget gress, og veien videre fra gruppespill to blir svært tøff for de røde.

Avspark kl. 20.45:

Gruppe A

Gruppe B

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!