Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona snudde og avanserte til semifinalen

Til tross for å ha ligget under 0-1 til pause, sikret Barcelona semifinale i den spanske cupen med 3-1-seier over Athletic Bilbao.

SNUDDE KAMPEN: Neymar og Luis Suárez scoret to av målene da Barcelona vant 3-1 over Athletic Bilbao og avanserte til semifinalen i den spanske cupen. Foto: REUTERS/Albert Gaea
SNUDDE KAMPEN: Neymar og Luis Suárez scoret to av målene da Barcelona vant 3-1 over Athletic Bilbao og avanserte til semifinalen i den spanske cupen. Foto: REUTERS/Albert Gaea Vis mer

Etter at Barca vant 2-1 i bortemøtet, regnet de fleste med at laget skulle ta seg komfortabelt videre på hjemmebane.

Det var imidlertid gjestene som kom best i gang da Inaki Williams scoret allerede etter 12 minutter. Scoringen sto seg til pause og på det tidspunktet trengte laget kun én scoring til for å avansere på bekostning av Luis Enriques menn.

Avgjorde mot slutten Luis Suárez roet imidlertid nervene til hjemmefansen med sin utligning etter 53 minutter, og Gerard Pique og Neymar sørget for 3-1-seier med sine scoringer etter henholdsvis 81 og 90 minutter.

Celta til semifinale I den andre kvartfinalekampen, scoret svenske John Guidetti 2-1-målet da Celta Vigo vant 3-2 borte mot Atlético Madrid

Det første oppgjøret mellom de to lagene i den spanske cupen endte 0-0, og dermed er Celta videre til semifinalen. Det er første gang de når semifinalen siden 00/01-sesongen. Den gangen tapte de finalen mot Real Zaragoza.

Pablo Hernández ble den store helten for bortelaget med sine to scoringer. Angel Correa skapte et lite håp for vertene med sin 2-3-redusering etter 82 minutter, men Guidetti og hans lagkamerater kan forberede seg på å spille semifinale.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media