HEDRER TERROROFRENE: Fotballen skal ikke komme i skyggen av terroren som rammet Barcelona torsdag. Lionel Messi og hans lagkamerater kommer til å spille med sørgebånd for å hedre ofrene. Foto: REUTERS/Juan Medina
HEDRER TERROROFRENE: Fotballen skal ikke komme i skyggen av terroren som rammet Barcelona torsdag. Lionel Messi og hans lagkamerater kommer til å spille med sørgebånd for å hedre ofrene. Foto: REUTERS/Juan MedinaVis mer

Terroren i Barcelona

Barcelona-spillerne hedrer terrorofrene i serieåpningen

Barcelona-spillerne vil vise sympati og hedre ofrene med å bære sørgebånd i serieåpningen hjemme mot Betis søndag.

«FC Barcelona vil uttrykke sin dype sorg og totale avsky mot terrorangrepet som har rammet hjertet i byen vår. Klubben sender støtte og tanker til ofrene, deres familier, venner samt alle som bor i Barcelona og dem som besøker byen», skriver Barcelona på sin klubbside.

Minst 13 personer ble drept på gaten Las Ramblas da en kassebil meide ned mennesker på turistgaten. Åtte timer senere slo terroristene til i havnebyen Cambrils og seks personer ble skadd.

Terrororganisasjonen IS har tatt på det ansvaret for angrepet i Barcelona.

Søndag kveld tar Barcelona imot Betis i sesongens første kamp. Camp Nou vil trolig være stappfullt, og over 90.000 tilskuere vil være på plass for å følge Lionel Messi & co. og samtidig vise sin støtte.

Begge lagene vil bære sørgebånd. Det er også trolig at samtlige kamper i La Liga i helgen vil ha sine markeringer med støtte til terrorofrene i Barcelona og Cambrils.

(NTB)