Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona-stjerne oppfordrer til avstemming på nakenbilde

- Hvem sin rumpe er det?

INTERNETT-SPØK: Barcelonas Cristian Tello (t.v.) publiserte dette bildet av seg selv og Pedro etter seieren i går. Det fikk lagkamerat Gerard Pique til å oppfordre Facebook-brukere til å tippe hvem som sto naken i bakgrunnen. Foto: Cristian Tello/Facebook
INTERNETT-SPØK: Barcelonas Cristian Tello (t.v.) publiserte dette bildet av seg selv og Pedro etter seieren i går. Det fikk lagkamerat Gerard Pique til å oppfordre Facebook-brukere til å tippe hvem som sto naken i bakgrunnen. Foto: Cristian Tello/Facebook Vis mer

(Dagbladet): Barcelona vant 5-2 mot Getafe i går og etter kampen la Barcelona-spilleren Cristian Tello ut et bilde fra garderoben til sine fans på Facebook.

Og bildet avslører kanskje for mye av livet bak dørene i Barcelona. På bildet står nemlig en fra laget splitter naken.

Det fikk stjerneforsvareren Gerard Pique til å komme med et humoristisk tilsvar til Tello, der han oppfordrer folk til å stemme på hvem som skjulte seg med rumpa bar i bakgrunnen.

- Hvem sin rumpe er det på bildet? De fire alternativene er: Aureli Altimira (trener), Alex Song, Marc Bartra eller Pepe Costa, skrev Pique.

Snakkis i Spania Bildet har spredt seg raskt på sosiale medier siden kampen i går kveld og spanske medier hevder de har svaret på hvem personen er.

Den spanske avisa Mundo Deportivo tror det er Altimira i trenerteamet som er avbildet.

HERJET: Barcelona-spiller Pedro Rodriguez scoret tre mål mot Getafe. Foto:  REUTERS/Andrea Comas
HERJET: Barcelona-spiller Pedro Rodriguez scoret tre mål mot Getafe. Foto: REUTERS/Andrea Comas Vis mer

Sportsavisa Sport mener det er ikke er noen av Piques alternativer som stemmer. Men at det er manager Gerardo Martinos rumpe som skimtes bak i garderoben.

Snudde til seier Barcelona lå overraskende under 0-2 mot Getafe i går, og det var Pedro som tok hovedrollen. På åtte minutter scoret han hatrick og snudde kampen for storklubben.

Lionel Messi er skadd og heller ikke Neymar var med for Barcelona. Da benyttet Pedro muligheten til å vise seg fram. Cesc Fabregas scoret de to målene etter pause som sikret 5-2-seier.

Seieren sendte Barcelona opp i serieledelse med lik poengsum som Atletico Madrid.