Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona-stjerne skal ha gått amok på fly: - Din horesønn

Barcelona-spiller Arda Turan er sendt hjem fra Tyrkias landslagstropp. Årsaken er at han skal ha angrepet en sportsjournalist om bord i lagets fly.

SKAL HA ANGREPET JOURNALIST: Arda Turan. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix
SKAL HA ANGREPET JOURNALIST: Arda Turan. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Trener Fatih Terim har valgt å utelukke Turan til kampen mot Kosovo søndag. Dette som en konsekvens av hendelsen på flyet, ifølge nyhetsbyrået AP.

Episoden skal ha funnet sted etter treningskampen mot Makedonia (0-0) mandag. Turan, som angivelig tok strupetak på journalisten Bilal Mese, var sur etter en artikkel Mese hadde skrevet om ham.

- Din horesønn

Goal skriver at Turan skal ha reagert på det han omtaler som «angrep på hans verdighet». Det er ikke klart hvilke videre følger saken eventuelt får for ham .

Turan har imidlertid lagt opp på landslaget, ifølge tyrkiske Hürriyet.

De skriver at den tyrkiske landslagskapteinen ropte følgende til Mese før det angivelige overfallet:

- Hva slags land er dette? Hvorfor slipper de deg om bord på dette flyet? Faen ta de som slapp deg inn.

- Du trodde jeg var som de andre. Hvem ba jeg om penger fra? Din horesønn. Jeg slutter heller med fotball enn å la noen rakke ned på min ære og familie, skal Turan også ha ropt.

Nekter for uenighet med trener

Det angivelige utbruddet kom etter at Turan først kritiserte Mese for omtalen av Turans påståtte uenighet med landslagstrener Fatih Terim. Denne skal ha dreid seg om hvor store bonuser det tyrkiske landslaget får utbetalt.

Turan selv nekter for at det har vært noen slik uenighet.

Instagram forsvarer han også, ifølge Hürriyet, sin egen oppførsel på flyet:

- Gjorde jeg det rette i går? Jeg vet ikke. Det var kanskje ikke det rette, men det var ihvertfall ærlig og noe jeg kan stå for. Fikk jeg et svar? Nei. Han skrev om meg i flere måneder, men ansikt til ansikt hadde han bare to ord å si.

Avviste overgang

Den offensive midtbanespilleren har slitt med spilletid siden han kom til Barcelona i 2015. Dette etter flere gode år i henholdsvis Atletico Madrid og den tyrkiske storklubben Galatasaray.

Likevel skal 30-åringen være fornøyd der han er.

- Arda skal ingen steder. Barcelona er fornøyde med ham, og vi har ikke snakket med andre klubber, sa agent Ahmet Bulut om framtida til tyrkeren i går, ifølge ESPN.

- Han kommer til å spille for klubben ut kontrakten, la Bulut til og viste til avtalen Barcelona har med ham.

Den strekker seg fram til 2020, ifølge ESPN.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!