I KRANGEL: Neymar skal ha prøvd å ta Xavis sko på bussparaden søndag, og da skal han ha fått klar beskjed fra Barcelona-veteranen om å holde seg unna. Foto: AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA
I KRANGEL: Neymar skal ha prøvd å ta Xavis sko på bussparaden søndag, og da skal han ha fått klar beskjed fra Barcelona-veteranen om å holde seg unna. Foto: AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIAVis mer

Barcelona-stjernene i tilsynelatende åpen krangel i bussparade

Slik forklarer de hendelsen.

(Dagbladet): Det er liten tvil om at Barcelona har hatt en kanonsesong. Den ble kronet med å sikre Champions League-trofeet forrige helg, noe som gjør at klubben står med en gjev trippel da de i tillegg tok både liga- og cupgull.

Men da Barcelona-stjernene ble feiret i gatene i hjembyen dagen etter den siste triumfen, var det flere som bet seg merke i at Xavi og Neymar var i tilsynelatende åpen krangel på busstaket.

Xavi, som takket for seg i den katalanske storklubben etter endt sesong, dyttet til Neymar i fjeset og sendte noen kommentarer i hans retning. Det hele så relativt ampert ut.

Barcelona-legenden mente tydeligvis situasjonen fortjente en forklaring. Den har han kommet med. Neymar skal nemlig ha prøvd å tatt av ham skoene og dyttet til ham mens han satt på kanten på busstaket. Det likte ikke 35-åringen.

- Jeg ba dem slutte å tulle og at de skulle fokusere på fansen, siden paraden er for dem. Det er greit å ta seg en tre-fire øl, men paraden er for supporterne, og da kan du ikke surre rundt i din egen verden, sier Xavi ifølge ESPN.

Xavi kritiserte også lagkameraten etter seieren i Copa del Rey, da hans brasilianske lagkamerat hadde vært i overkant aktiv med albuene i duellene.

- Han må tenke over hvordan han skal oppføre seg. Slike ting er kanskje godtatt i Brasil, men det er litt betent her (i Spania). Han må tenke over det, fordi han er en ekstraordinær, hardtarbeidende og ydmyk fyr, men han har den brasilianske holdningen. Der er slike ting en del av showet, mens her er det sett på som mangel på respekt, sier Xavi ifølge Marca.