Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona til topps etter omdiskutert scoring

Sevilla-spillerne raste. Se målene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Barcelona - Sevilla 4-1

Lionel Messi var tilbake i scoringshumør da Barcelona gjenerobret serieledelsen i La Liga etter 4-1-seieren over Sevilla søndag. Tre lag i toppen står med 57 poeng.

Barcelona havnet tidlig under i Sevilla, men med to Messi-mål på veien fikk katalanerne til slutt en sterk storseier på en vrien bortebane.

Formsterke Alexis Sánchez var mannen som utlignet for gjestene i det 34. minutt. Chileneren scoret med hodet etter et frispark fra Messi, som selv ordnet ledermålet ti minutter senere.

Den argentinske fotballstjernen økte til 3-1 etter 56 minutter, da han elegant plasserte ballen i nettmaskene etter et gjennomspill av Andrés Iniesta. Cesc Fàbregas kom fra benken og scoret Barcelonas fjerde fulltreffer to minutter før slutt.

Det startet imidlertid ikke bra for den nye serielederen. Alberto Moreno tok Sevilla i ledelsen etter ett kvarter, og vertene fortsatte å trykke på i første omgang. De hadde blant annet et treff i stolpen før Sánchez utlignet.

Barca-seieren gjør at det er uhørt jevnt i den spanske gullkampen. Siden Atlético Madrid overraskende tapte 0-2 for nyopprykkede Almeria og Real Madrid slo Villarreal 4-2 lørdag, står tetlagene med 57 poeng hver. Barcelona topper på bedre målforskjell.

Sevilla-spillerne var blant annet rasende etter en scoring de mente var offside.

(NTB/Dagbladet)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!