SKADD: FC Barcelonas Gerard Pique er skadd og ikke med i Champions League-kampen mot Celtic. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
SKADD: FC Barcelonas Gerard Pique er skadd og ikke med i Champions League-kampen mot Celtic. Foto: AP Photo/Manu FernandezVis mer

Barcelona uten Pique mot Celtic

Sliter med skade i foten.

Følg Champions League i fotballstudio fra klokka 20.45.

Barcelona må klare seg uten midtstopper Gerard Pique i mesterligakampen mot Celtic. Han sliter med en skade i foten.

Midtstopperen måtte forlate banen i mesterligakampen mot Spartak Moskva for en måned siden. Barcelona vant denne første kampen sin i gruppespillet i mesterligaen 3-2, men resultatet var at Pique endte på skadelisten, og der er han ennå.

Trener Tito Vilanova sliter med mange skadde forsvarsspillere, og det er ikke bare Pique som er ute. Hele førstevalget hans i backrekka er på skadelisten. Det har gjort forsvarsspillet svært usikkert i det siste.

- Det er ingen unnskyldning for oss at vi har mange på skadelisten. Til syvende og sist er alle spillerne mine Barcelona-spillere og i stand til å spille godt på dette høye nivået, sier trener Vilanova.

Barcelona ligger på førsteplassen i 1. divisjon i Spania med bedre målforskjell enn Atlético Madrid, men laget til Vilanova har sluppet inn like mange mål som bunnlaget Osasuna, og det er ikke betryggende for verken treneren eller tilhengerne før Celtic-kampen.

(NTB)