Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona vil ha 60 millioner av radiokanal

Saksøker etter dopingpåstander.

SAKSØKER: På banen har Pep Guardiola og de andre i Barcelona nok å tenke på, utenfor banen blir det rettsak mot en radiokanal som antydet dopingbruk i klubben. På klubbens hjemmesider står det at Barca vil kreve rundt 60 millioner kroner i erstatning fra Madrid-baserte COPE.Foto: SCANPIX/AFP/ SERGEI SUPINSKY
SAKSØKER: På banen har Pep Guardiola og de andre i Barcelona nok å tenke på, utenfor banen blir det rettsak mot en radiokanal som antydet dopingbruk i klubben. På klubbens hjemmesider står det at Barca vil kreve rundt 60 millioner kroner i erstatning fra Madrid-baserte COPE.Foto: SCANPIX/AFP/ SERGEI SUPINSKY Vis mer

Barcelona misliker sterkt at radiokanalen Cadena Cope rapporterte at en Real Madrid-leder mente klubben drev med doping.

Forrige måned hevdet Cope at en uidentifisert representant fra Real Madrid hadde bedt Spanias fotballforbund om å ta dopingtester mer alvorlig. Ifølge radiokanalen kunne ikke representanten fra Real forstå hvordan leger med «tvilsom bakgrunn» kunne jobbe for Barcelona. Valencia ble også dratt inn i saken.

Barcelona leverer søksmålet fredag.

- FC Barcelona opplever at disse kommentarene har skadet bildet av klubben og dens anseelse, het det i en uttalelse fra katalaniaklubben.

Real-president Florentino Pérez ringte personlig til sin kollega i Barcelona, Sandro Rosell, for å avkrefte at han var kilden til saken. Både Barcelona og Valencia har reagert kraftig på radiokanalens beskyldninger. Nå blir det opp til retten å avgjøre om Cope skal straffes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media