- Barcelona vil kjøpe Beckham og Owen

Barcelona vil hente både Sven-Göran Eriksson, Michael Owen og David Beckham til Spania.

Det skriver londonavisa

Evening Standard i dag. Først og fremst vil den spanske storklubben overtale England-treneren til å bli klubbens nye trener.

Så vil Barcelona ha svar på om Svennis kan tenke seg å ta med seg landslagsspillerne Michael Owen (Liverpool) kaptein David Beckham (Manchester U) til Spania.

I så fall vil Barcelona legge inn bud på begge to til sommeren.

Ifølge avisa er det Barca-direktør Perez Farguell som har forhørt seg hos Eriksson. Svensken skal allerede ha signalisert at han uansett gir seg som landslagstrener i 2004.

Akkurat nå har jugoslaviske Raddy Antic overtatt trenerjobben på midlertidig basis, etter at klubben sparket Louis van Gaal i forrige uke.

- Vi vil alltid høre på en trener som Sven-Göran Eriksson, med hans rykte, erfaring og CV, sier Farguell til avisa.

Barcelona vil trolig ha Svennis på plass i den katalanske klubben til sommeren. Klubben forventer et svar fra svensken når England har spilt EM-kvalik mot Tyrkia i april.

Med én gang Eriksson sier ja, vil Barca låne penger slik at spillere som Owen og Beckham kan kjøpes, skriver avisa.

Svennis truet tidligere i uka med å trekke seg dersom storklubber som Manchester United og Arsenal ikke frigir sine spillere til privatlandskampen mot Australia neste uke.

- Det er kanskje tid for å si at alle spillere må møte opp, uansett om de er skadde eller ikke. Det er ikke bare på tide for meg, men også for klubbene, sier Eriksson.

(Dagbladet.no)

ENGLAND-STJERNER:</B> Barcelona vil lokke Svennis med å tilby å kjøpe storspillere som Beckham og Owen.
ØNSKET I SPANIA:</B> Sven-Göran Eriksson innrømmer at han savner klubblivet. Nå fristes han av Barcelona.