Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona vil kjøpe Lampard

Tilbyr en haug penger og Deco i bytte.

(Dagbladet.no): Barcelona ønsker å tilby Chelsea sin brasiliansk-portugisiske midtbanespiller Deco og en solig pengesum i bytte mot Frank Lampard, skriver avisa The Sun i dag.Barca-trener Frank Rijkaard skal ha diskutert muligheten for å kjøpe Lampard og Eidur Gudjohnsen med klubbpresident Joan Laporte tidligere i uka.

Decos agent Jorge Mendes var i London i går sammen med en representant for Barcelona. Der møtte de Chelsea-direktør Peter Kenyon for å bli enige om en pris for Gudjohnsen, og for å diskutere muligheten for en overgang for Lampard.

Dama er fra Barca

Nå er det ingen smal sak å prise ut en spiller fra Chelsea så lenge de kan lene seg på milliardene til Roman Abramovitsj. Håpet for Barcelona må være at Lampard vil ønske seg bort selv.

Og muligheten ligger der ettersom kjæresten Elen Rives er fra Barcelona, og angivelig ønsker at datteren Luna skal vokse opp i mors hjemby.

Barca håper også at Chelseas kjøp av Michael Ballack vil gjøre det enklere å selge Lampard, selv om Mourinho har sagt at superduoen skal spille sammen.

Etter at Barcelona slo ut Chelsea av Champions League tidligere i år, skal TV-kameraene ha fanget opp en samtale mellom Ronaldinho og Lampard etter kampen.

Brasilianeren skal ha spurt Lampard om spansken hans. Og svaret skal ha vært:

BYTTER DRAKT? Barcelona kan bruke Deco (t.v.) som en del av betalingen dersom de får overtalt Frank Lampard og Chelsea om en overgang for den engelske midtbanestjerna. Foto: AP/Scanpix
BYTTER DRAKT? Barcelona kan bruke Deco (t.v.) som en del av betalingen dersom de får overtalt Frank Lampard og Chelsea om en overgang for den engelske midtbanestjerna. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Ikke dårlig.


- En drøm  

Lampard er også sitert på at det ville være «en drøm å spille for Barca» i avisa El Mundo Deportivo.

Ifølge The Sun vil Chelsea kreve minst 113 millioner kroner (10 mill. pund) og Deco for å slippe Lampard.

Gudjohnsen er forøvrig også ønsket av Manchester United.

Din mening: Er Ballack og Lampard for like som typer, eller er det et drømmepar på midten, slik Mourinho har hevdet tidligere?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling