Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona vurderer Steffen

Passer alle krav.

(Dagbladet.no): Lenge har det vært kjent at John Carew er en av spissene Barca-trener Frank Rijkaard vurderer å hente på grunn av Henrik Larssons kneskade.

Nå skal også Steffen Iversen være et hett navn for den spanske storklubben, skriver den spanske avisa El Mundo Deportivo i dagens utgave.

Avisa skal ha tette bånd til Barcelona, og skriver at klubben tråler Skandinavia etter aktuelle angripere fordi seriefotballen her har tatt vinterpause.

Og avisa mener 28-årige Iversen passer Barcas behov perfekt, som en hodesterk og fysisk tøff angriper.

At Iversen er klubbløs etter oppholdet i Vålerenga er enda bedre, den spanske klubben trenger ikke å punge ut overgangssum for trønderen.

Det er også en fordel at Iversen ikke har spilt e-cup, i motsetning til Carew, og kan steppe rett inn i Champions League neste år.

Også svenske Markus Rosenborg (Malmö) lanseres som en mulig spiss for Rijkaards klubb, og det legges vekt på at svensken er 1,83 m høy og robust.

Men også der slås han av Iversen, med sine 1,85 m. I tillegg beregnes det at Rosenberg vil koste klubben millionbeløp.

STJERNEGALLERI: Ronaldinho (t.v) er Barcelonas største stjerne. Han spiller for tida med en ankelskade, på grunn av spisskrisa i klubben.
STJERNEGALLERI: Ronaldinho (t.v) er Barcelonas største stjerne. Han spiller for tida med en ankelskade, på grunn av spisskrisa i klubben. Vis mer

Og:

- Iversen er garantert erfaren etter åtte år i Premier League, skriver avisa.

Rosenberg er også tidligere koblet til Barca, svensken var oppført på Barcas hemmelige lista sammen med spisser som Carew, Nicolas Anelka, Jon Dahl Thomassen, Luis Saha og Daniel Ljuboja.

Også River Plate-spissen Maxi Lopez kobles til Barcelona i dag, og der bekrefter Barca-president Joan Laporta interessen.

- Vi vil låne, med opsjon på kjøp, sier Laporta til Marca.

Vålerenga venter fortsatt på et kontraktssvar fra Iversen, skal også være ønsket av britiske Newcastle og de italienske klubbene Fiorentina, Siena og Lazio.

  • Dagbladet.no klarte ikke å innhente en kommentar fra Iversen i etterdmiddag.
IVERSEN-KOBLING:</B> Her viser den spanske avisa fram Steffen Iversen, i landskamp mot Barcelonas Puyol.
KLUBBLØS:</B> Barcelona er den siste av mange klubber som kobles til Steffen Iversen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media