Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelonas sommerkjøp er endelig klare for spill

Arda Turan og Aleix Vidal.

SPILLEKLARE: Barcelona kan glede seg over å ha sommersigneringene Arda Turan og Aleix Vidal spilleklare til onsdagens cupmøte med byrival Espanyol. Foto: EPA/FC BARCLEONA
SPILLEKLARE: Barcelona kan glede seg over å ha sommersigneringene Arda Turan og Aleix Vidal spilleklare til onsdagens cupmøte med byrival Espanyol. Foto: EPA/FC BARCLEONA Vis mer

Barcelona kan glede seg over å ha sommersigneringene Arda Turan og Aleix Vidal spilleklare til onsdagens cupmøte med byrival Espanyol.

Mandag åpnet det spanske overgangsvinduet, hvilket betyr at Barcelona igjen har lov til å registrere nye spillere. Den katalanske storklubben har hatt forbud mot nettopp det i to strake overgangsvinduer etter at klubben forbrøt seg mot Det internasjonale fotballforbundets regelverk rundt overganger for yngre spillere.

Sist sommer skrev klubben kontrakter med både Turan og Vidal, men de to stjernespillerne har måttet vente et halvt år på sin debut. I onsdagens møte med Espanyol kan den komme.

Trenger bredde Det er godt nytt for Barcelona-trener Luis Enrique, som gjennom store deler av høsten slet med en spillerstall preget av skader. Resultatmessig klarte likevel laget seg bra.

Lørdag måtte riktignok Lionel Messi og lagkameratene nøye seg med 0-0 i ligaen mot Espanyol. Etter kampen innrømmet Enrique at laget hans slet med å bryte ned byrivalens meget hardtarbeidende forsvar.

Uavgjortresultatet sendte Atlético Madrid to poeng foran i tittelkampen i La Liga, men Barcelona har en kamp til gode på hovedstadsklubben.

Den katalanske storklubben har ikke tapt på 18 kamper, men sett bort fra de to seirene i klubb-VM før jul, har samtidig ikke Enriques lag mer enn én seier på de siste fem.

Tøff kamp Onsdag er altså Espanyol motstander i åttedelsfinalen for de regjerende cupmesterne.

- Det å være ubeseiret er greit nok, men skal vi vinne trofeer, må vi vinne og score mål mot enhver motstander, sa Barcelonas tekniske direktør Robert Fernandez etter lørdagens ligakamp.

Ligaleder Atlético Madrid møter Rayo Vallecano i cupen, mens Real Madrid er ute etter å ha blitt diskvalifisert for å ha brukt en ikke-berettiget spiller i forrige runde.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media