Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bård Nesteng røk ut av åttedelsfinalen

Bueskytteren hadde ikke dagen.

EN BONUS: Bård Nesteng har kommet så langt forbundet håpet. Avansement fra åpttedelsfinalen ville vært en bonus.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
EN BONUS: Bård Nesteng har kommet så langt forbundet håpet. Avansement fra åpttedelsfinalen ville vært en bonus. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Bård Nesteng fant aldri flyten i åttedelsfinalen mot japanske Takaharu Furukawa. Nordmannen kom bakpå fra start, og tapte det første settet 26-28. Det andre settet gikk også i favør japaneren som nok en gang fikk 28 poeng.

Bård Nesteng skapte litt spenning med redusering i det tredje settet, men seieren var aldri truet. I det siste settet fikk nordmannen to seksere, og japaneren gikk til kvartfinalen med 3-1 i sett.

Bård Nesteng imponerte i 16. delsfinalen mot amerikanske Jacob Wukie. Etter å ha tapt det første settet kom han sterkt tilbake og vant de tre neste settene. I dag var ikke nordmannen i nærheten, og han noterte seg ikke for noen tiere.

Det finnes ingen offisiell rankingliste i bueskyting, men forbundet har uttalt at de er fornøyd med at Nesteng har kommet så langt. Resten ville bare være en bonus.

Resultatet åttedelsfinalen:

Sett 1: 26-28 (Tap)
Sett 2: 25-28 (Tap)
Sett 3: 26-25 (Seier)
Sett 4: 21-27 (Tap)

Takaharu Furukawa videre med 3-1 sammenlagt.

Vi fulgte øvelsen i vårt OL-studio

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media