Bård Wiggen klar for Rosenborg

Forlater LSK etter bare et halvt år.

TIL RBK: LSK-assistent Bård Wiggen forlater klubben til fordel for RBK i januar.  
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
TIL RBK: LSK-assistent Bård Wiggen forlater klubben til fordel for RBK i januar. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

50-åringen Bård Wiggen blir ny assistenttrener i Rosenborg de neste to årene. Han ønsker å bidra med ekstrem vinnervilje, skriver Adresseavisen.

Wiggen blir Jan Jönssons høyre hånd fra 1. januar, men først skal den tidligere København- og Köln-assistenten gjøre ferdig sitt korttidsengasjement i Lillestrøm. Kontrakten hans der går ut 18. november.

- Jeg både liker og er blitt vant til at det stilles krav. Det presset på å vinne hver eneste kamp ... Det trigger meg, sier Wiggen til Adresseavisen.

Wiggen var med på å vinne «The double» med Trondheim-klubben i 1988 som spiller. Etter det har han først og fremst gjort seg bemerket som Ståle Solbakkens faste assistent. Han hadde tilbud om å bli med til Wolverhampton også, men takket nei av familiære hensyn.

Nå er han klar til å bidra med kompetansen han har fra utlandet i Rosenborg.

- Jeg føler jeg har en moderne måte å lede treninger på. Så er jeg oppdratt i stramt, norsk soneforsvar, med større frihet offensivt. Jeg er nådeløs på hvordan jeg ønsker at forsvarsspillet skal se ut. Men jeg ønsker å ha noen knagger å henge angrepsspillet på også, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer