Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bardal fikk sjokk da hopperne byttet hotell

- En fantastisk overraskelse.

DÅRLIG DAG PÅ JOBB:   Anders Bardal ble nummer 14 i Bergiselbakken i Innsbruck. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
DÅRLIG DAG PÅ JOBB: Anders Bardal ble nummer 14 i Bergiselbakken i Innsbruck. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

INNSBRUCK (Dagbladet): Anders Bardal hadde ingen god dag i Hoppuka lørdag. Han kom på 14. plass i rennet i Innsbruck, og kan vinke farvel til sammenlagtseieren.

Etter rennet forflyttet hopperne seg fra Innsbruck til Bischofshofen i Østerrike. Da han skulle sjekke inn, fikk han gledessjokk:

I resepsjonen sto familien og ventet.

- Fantastisk overraskelse På sin egen hjemmeside, andersbardal.com, skrev han lørdag kveld:

- Da vi kom til Bischofshofen i kveld, fikk jeg meg en fantastisk overraskelse. I resepsjonen ble jeg møtt av verdens herligste jente. Anna sto der og ropte på pappa. Sammen med Ingrid (kona), pappa og svigerfar hadde de tatt turen nedover for å få med seg det siste rennet av Hoppuka. Det ble en fin avslutning på en vanskelig dag.

For - en vanskelig dag ble det. Bardal var uheldig med vindforholdene. Det hele bar preg av å være et bingorenn, og bare første omgang ble gjeldende.

Skuffet - Jeg er skuffet over at rennet og Hoppuka for min del ble ødelagt, skriver Bardal. Men seinere på kvelden fikk han seg altså en oppmuntring. Trolig hadde familien håpet å heie ham fram til en enda bedre plassering.

Bardal ligger på 6. plass i sammendraget. Østerrikeren Thomas Diethart leder.

- Jeg tar uansett med meg det gode hoppet fra dagens renn og ser fram til hopping i Bischofshofen, påpeker Bardal.

• Finnen Anssi Koivuranta vant rennet i Innsbruck, der bare første omgang ble tellende.

EKTEPAR:  Anders Bardal og kona Ingrid. Foto: Thomas Rasmus Skaug
EKTEPAR: Anders Bardal og kona Ingrid. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer