<strong>PÅ PALLEN:</strong>  Anders Bardal hoppet seg opp på seierspallen i finaleomgangen i verdenscuprennet i Kuopio tirsdag. Kamil Stoch vant rennet og styrket sammenlagtledelsen i verdenscupen. Foto: ULF PALM / TT / NTB scanpix
PÅ PALLEN: Anders Bardal hoppet seg opp på seierspallen i finaleomgangen i verdenscuprennet i Kuopio tirsdag. Kamil Stoch vant rennet og styrket sammenlagtledelsen i verdenscupen. Foto: ULF PALM / TT / NTB scanpix Vis mer

Bardal hoppet seg opp på pallen i Kuopio

Dårlig norsk laginnsats.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Bardal hoppet seg opp på seierspallen i finaleomgangen i verdenscuprennet i Kuopio tirsdag. Kamil Stoch vant rennet og styrket sammenlagtledelsen i verdenscupen.

Bardal strakte seg 4,5 meter lenger i annen omgang og landet på 127,5 meter. Han fikk totalt 257,6 poeng og var 5,1 poeng bak den polske vinneren.

Formsterke Stoch forsvarte sin ledelse fra første omgang. Tyskeren Severin Freund på annenplass var 3,8 poeng bak polakken.

Bardal tok seg forbi hjemmehåpet Ville Larinto, som sto for dagens lengste hopp med 129 meter i første omgang, men sviktet totalt i den andre. Med 108 meter havnet finnen på 22.-plass.

Rune Velta fikk det ikke helt til og ble nummer 28 i tirsdagens renn. Lommedølen hoppet 117,5 og 115,5 meter.

Anders Fannemel (33.-plass) og Andreas Stjernen (38.-) hoppet ikke godt nok til en plass i finaleomgangen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer